Aa

Aa

Свечано отворени реконструисани спортски терени на Палићу

Свечано отворени реконструисани спортски терени на Палићу

Читај ми

Државни секретари у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић и Владимир Илић присуствовали су на Палићу свечаном отварању обновљених спортских терена.


Иванишевић се захвалио Влади Јапана на свим досадашњим донацијама, подсетивши да је Влада Јапана увек помагала нашој земљи када је то било најпотребније. Влада Србије према речима државног секретара наставља да брине и пружа подршку локалним самоуправама које су погођене мигрантском кризом. ,, Захваљујући ЕУ програмима, посебно КfW програму Немачке развојне банке, на територији града Суботице планира се изградња нове амбуланте у месној заједници Прозивка као и изградња нове фискултурне сале у Основној школи ,, Ђуро Салај“, навео је Ненад Иванишевић . Ресорно министарство ће према уверавањима државног секретара наставити да тој општини пружа подршку и у систему социјалне заштите.
Обнову спортских терена на Палићу спровео је Програм Уједињених нација за развој ( UNDP) у оквиру пројекта ,, Развој виталности општина кроз превазилажење мигрантске кризе“, који финансира Влада Јапана.