Aa

Aa

Студенти Интернационалног универзитета у Новом Пазару посетили Палату Србије

Студенти Интернационалног универзитета у Новом Пазару посетили Палату Србије

Читај ми

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Заим Реџеповић, директор Агенције за мирно  решавање радних спорова Миле Радивојевић и помоћник директора у Управи за сарадњу са верским заједницама Ферид Булић разговарали су са ректором Интернационалног универзитета у Новом Пазару Суадом Бећировићем и деканом Правног факултета Реиханом Куртовићем о унапређењу сарадње.

 

Државни секретар Реџеповић истакао је да су за Владу Србије сви грађани једнаки и да имају исте могућности за унапређење услова живота и боље будућности. Како каже, посебно му је драго што је Палату Србије данас посетило скоро 50 студената овог универзитета.

 

„Сви млади људи у Републици Србији добродошли су у све институције Владе Србије, без обзира на националну и верску припадност. Радујемо се њиховој посети и желимо да упознају државне институције, јер верујемо да ће у будућности управо неко од њих бити носиоци најважнијих функција у земљи“, рекао је Реџеповић и додао да ће се већ добра сарадња Министарства и овог универзитета сигурно кретати узлазном путањом.

 

Према његовим речима, Министарство ће увек пружити адекватну подршку у реализацији свих планова које су им представници Интернационалног универзитета у Новом Пазару представили, јер млади људи представљају будућност Србије и неоходно им је обезбедити најбоље услове за образовање и рад.

 

Ректор Интернационалног универзитета у Новом Пазару Суад Бећировић захвалио је на прилици коју је Министарство омогућило студентима из Новог Пазара.

 

„Драго нам је што су студенти ималу прилику да виде Палату Србије која јеједна од најбитнијих институција државне власти . Ова посета је веома значајна нашим студентима, јер области које покрива ово Министарство студенти права изучавају кроз неколико предмета у току студирања“, рекао је Бећировић.