Aa

Aa

Потписан Меморандум разумевању између Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Универзитета Сингидунум

Потписан Меморандум разумевању између Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Универзитета Сингидунум

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и проф. др Милован Станишић председник Универзитета Сингидунум потписали су Меморандум о разумевању ради успостављања стратешке сарадње у областима од заједничког интереса.

 

„Потписивање овог Меморандума oмогући ће ангажовање студената Универзитета на пројектима Министарства, заједничко учествовање на домаћим и међународним донаторским програмима, међусобне консултације и  друге домаће и међународне активности од заједничког интереса“, рекао је Ђорђевић.

 

Министар је истакао да је до сада потписао Меморандум ове врсте и са Универзитетом у Београду, Економским факултетом, Правним факултетом, Факултетом политичких наука и Факултетом организационих наука.

 

„Желимо да они који су најбољи дају свој стручни допринос у решавању бројних задатака. Надам се доброј сарадњи у будућности, а у корист наших грађана“, рекао је министар.

 

Проф. Др Станишић захвалио је министру што је препознао капацитете Универзитета Сингидунум и истакао да ће се трудити да допринесу у оквиру својих могућности решавању бројних изазова.