Aa

Aa

Посета манастиру Тумане

Посета манастиру Тумане

Посета манастиру Тумане

Читај ми

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф.др Дарија Кисић Тепавчевић заједно са корисницима и запосленима Завода за смештај одраслих лица „Мале Пчелице“ Крагујевац посетила је манастир Тумане. 

 

Током априла ове године братство манастира Тумане обишло је кориснике Завода „Мале пчелице“ и том приликом упутило позив корисницима и запосленима да буду њихови гости. Током недавне посете министарке Кисић Тепавчевић Заводу, корисници су изразили жељу да се министарка придружи њиховој посети манастиру, што је проф.др Кисић Тепавчевић са задовољством прихватила.

 

Директорка Завода за смештај одраслих „Мале пчелице“ др Данијела Настић Симовић захвалила се оцу Павлу и братству манастира на гостопримству и хуманитарном раду, а министарки проф.др Дарији Кисић Тепавчевић на разумевању потреба корисника и подршци у раду запослених.

 

Оцењено је да су поред стандардних видова рехабилитационог рада са корисницима у Заводу  од изузетног значаја и ваниституционалне активности које имају за циљ што бољу социјализацију корисника.

 

Министарка Кисић Тепавчевић се захвалила оцу Павлу и братству манастира на гостопримству и истакла да је за систем социјалне заштите на првом месту интерес корисника, њихово задовољство, и, што је најважније, њихова интеграција у ширу заједницу и да је посета манастиру Тумане потврда свега наведеног. 

 

Посета корисника и запослених Завода за смештај одраслих лица „Мале Пчелице“ Крагујевац манастиру Тумане је организована у складу са повољним епидемиолошким условима.