Aa

Aa

Појачан инспекцијски надзор током предстојећих празника

Појачан инспекцијски надзор током предстојећих празника

Појачан инспекцијски надзор током предстојећих празника

Читај ми

Инспекторат за рад ће и током предстојећих новогодишњих и божићних празника,  наставити са вршењем појачаних инспекцијских надзора у угоститељским објектима и објектима у којима се организују прославе  на целој територији Републике Србије.

 

„У циљу контроле радноправног статуса радно ангажованих лица и контроле ангажовање извођача естрадно-музичких програма током предстојећих празника наставићемо са појачаним инспекцијским надзором у свим угоститељским објектима и објектима где се буду одржавале прославе “ изајавио је Стеван Ђуровић в.д. директора Инспектората за рад.

 

Подсетимо, Инспекторат за рад  од 2018.године, а нарочито током празника,  врши појачане инспекцијске надзоре у угоститељским објектима на целој  територији Републике Србије, у циљу контроле радноправног статуса радно  ангажованих лица, а којима се обухвата и контрола ангажовања извођача естрадно – музичких програма  према Посебном колективном уговору за радно ангажовање естрадно-музичких уметника и извођача у угоститељству.