Aa

Aa

Подељени поклони и новогодишњи пакетићи деци на Белом двору

Подељени поклони и новогодишњи пакетићи деци на Белом двору

Подељени поклони и новогодишњи пакетићи деци на Белом двору

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић присуствовао је традиционалном божићном пријему за децу без родитељског старања, децу са инвалидитетом, ромску децу, децу избеглице и интерно расељену децу из целе Србије, коју већ 17 пут по реду организују принц Александар Карађорђевић и принцеза Катарина на Белом двору.

 

Министар Ђорђевић истакао је да су овакве манифестације веома битне, јер показују бригу и посвећеност државе према најмлађима и додао да је веома битно да као друштво бринемо о нашим најмлађима и омогућимо им безбрижно и срећно детињство. 

 

„Видите и сами колико овој деци мало треба да буду срећна и са колико нестрпљења и узбуђења чекају поклоне. Њихов осмех заиста много значи и трудићемо се да им увек буде на лицима“, рекао је министар и захвалио зaхвалио Карађорђевићима на организацији додавши да ће се увек радо одазвати оваквим догађајима. 

 

Принц и принцеза Карађорђевић су деци пожелели добродошлицу и истакли да је данашњи догађај велики дан за све, а посебно за њих, који се радују малим стварима и који су најдрагоценији за наше друштво.