Aa

Aa

Почиње изградња нове куће породици са десеторо деце из Медвеђе

Почиње изградња нове куће породици са десеторо деце из Медвеђе

Почиње изградња нове куће породици са десеторо деце из Медвеђе

Читај ми

Породици из села Реткоцев, општина Медвеђа, која живи у тешким условима и има дванаест чланова, а од тога десеторо деце, за 10 дана почиње да се гради нова кућа, како је и обећано након што су министар за рад, запошљаваље, борачка и социјална питања  Зоран Ђорђевић и аутор емисије хуманог карактера „Кућа од срца“  Жарко Лазић потписали Меморандум о сарадњи.

 

Тим поводом Ђорђевић је обишао ову породицу где је истакао да је задовољан што ће све кренути на време и додао да верује да ће ова породица врло брзо имати нову кућу што ће им сигурно много олакшати живот у будућности.

 

„И у овом тешком тренутку, када се боримо против вируса COVID -19, водимо рачуна о нашим грађанима и њиховим потребама.  Драго ми је што ћемо помоћи овој породици, они то заслужују. Министарство ће у наредном периоду, у сарадњи са хуманитарним пројектом – серијалом „Кућа од срца“, помоћи и другим социјално угроженим породицама на територији Републике Србије и изградити им нове куће. Циљ нам је да свим породицама, које живе у тешким условима, обезбедимо бољи живот, а деци безбрижно детињство и шансу за лепшу будућност, јер је приоритет Владе Србије стварање боље демографске слике и пораст наталитета”, истакао је Ђорђевић.