Отворено представништво највеће америчке компаније за некретнине „RE/MAX“ у Србији

Отворено представништво највеће америчке компаније за некретнине „RE/MAX“ у Србији

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић присуствовао је свечаном отварању представништва највеће америчке компаније за некретнине „RE/MAX“ у Србији.

 

Министар Ђорђевић истакао је да је отварање представништва једне овакве компаније, која је светски лидер у услугама за некретнине и једна од најпрепознатљивијих америчких компанија, велика ствар за привреду земље и добар показатељ економског напретка Србије.

 

„Улазак компаније „RE/MAX“ показује колико је Србија озбиљна на тржишту некретнина. „RE/MAX“ представља реномирану светску компанију, чији долазак у нашу земљу топло поздрављам. Подржавам долазак иностраних компанија и инвестиција, које ће омогућити нашим грађанима, између осталог, нове могућности за запошљавање“, рекао је Ђорђевић.

 

Поред министра Ђорђевића пристнима су се обратили и амбасадор Сједињених Америчких Држава Кајл Скот, председник „RE/MAX“ Европа Мајкл Полцлер, као и директор „RE/MAX“ Србија Милош Маврић.

 

Компанија „RE/MAX“ ради искључиво кроз франшизни систем и највећа је и најбрже растућа компанија овог типа на свету.

 

Од 1973. године када је основан од стране два агента за некретнине у Денверу, Колорадо до данас растао је константно и сада послује у стотину земаља широм света, запошљава више од 123.000 агената и броји преко 7.900 агенција.

 

Девет година за редом проглашен је за вођећу светску франшизу у области некретнина, а сада је присутан и на нашем тржишту, где планира сарадњу са великим бројем водећих агената и агенција за некретнине.