Aa

Aa

Особе са инвалидитетом од сада и путем Вајбера могу да прате рад Министарства

Особе са инвалидитетом од сада и путем Вајбера могу да прате рад Министарства

Особе са инвалидитетом од сада и путем Вајбера могу да прате рад Министарства

Читај ми

Најновије информације у вези са актуелном ситуацијом изазваном корона вирусом, особе са инвалидитетом од сада могу да прате и преко „Viber Community” канала.

 

Како би особе са инвалидитетом биле на време информисане и обавештене о свим актуелностима, потребно је да се придруже Viber Community kanalu “Министарство рада - ОСИ” 

 

„Ресор којим руководим посвећује посебну пажњу особама са инвалидитетом. Ово је још један од начина да покажемо да бринемо о њима. Сматрам да је изузетно важно да буду информисани када је корона вирус у питању. Званична саопштења Министарства од данас биће им доступна и на овај начин”, рекао је министар Зоран Ђорђевић. 

 

В.д. помоћника министра у Сектору за заштиту особа са инвалидитетом Биљана Барошевић навела је да је комуникација са удружењима и савезима особа са инвалидитетом у Републици Србији на високом нивоу али да увек постоји начин за унапређење.

 

“Ово је још један вид подршке особама са инвалидитетом и изузетно сам поносна на резултате које смо као Министарство постигли у овој области”, истакла је Барошевић.

 

Поред најстаријих грађана, особе са инвалидитетом су у великом ризику од корона вируса те се саветује придржавање свих мера и савета лекара, Владе Републике Србије и председника Александра Вучића“.

 

За приступ каналу потребно је да уђете на линк

https://invite.viber.com/?g2=AQB%2Fc7xKc7RxAEs%2FXh%2FpK5rT9z7IVK9iaVQ1… 

који аутоматски води на Viber Community канал. Када се отвори прозор потребно је кликнути на JOIN како бисте приступили Viber Community каналу.

 

Само заједно можемо допринети очувању свог здравља и здравља свих нас.