Aa

Aa

Одржано хуманитарно вече за децу Дома ,, Колевка“ у Суботици

Одржано хуманитарно вече за децу Дома ,, Колевка“ у Суботици

Читај ми

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић присуствовао је хуманитарној вечери ,, Суботица љуља срцем“ за децу из Дома ,, Колевка“.


Иванишевић је поручио да му је велико задовољство што је део те хуманитарне акције која за циљ има да боравак малишана у ,, Колевци»буде што пријатнији. Државни секретар је похвалио и начин на који Дом за децу ометену о развоју брине о својим корисницима. С обзиром на значај који има ,, Колевка» , надлежно министарство ће према његовим речима наставити са финансијском подршком тој установи. Иванишевић је изнео податак да је Министарство за рад, од 2014. до краја 2016. дало 21.893.052, а да је посебно током мигрантске кризе, издвојено 40.993.440, пре свега захваљујући донацијама.
Директор ,, Колевке» Ненад Козомора, захвалио се свима који су се одазвали позиву и који ће на тај начин помоћи Дому. Он се захвалио и ресорном министарству на, како је навео, изузетној сарадњи и подршци.
Дом за децу ометену у развоју ,, Колевка» основан је пре 124 године у Суботици и један је од најпрепознатљивијих у нашој земљи.