Aa

Aa

Одржан скуп Сусрети ветерана из Републике Србије и Републике Српске

Одржан скуп Сусрети ветерана из Републике Србије и Републике Српске

Одржан скуп Сусрети ветерана из Републике Србије и Републике Српске

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Немања Старовић учествовао је на скупу Сусрети ветерана из Републике Србије и Републике Српске, која је одржана поводом Свесрпског сабора ,,Један народ, један сабор – Србија и Српска“ у Дому гарде на Топчидеру. 

 

Председник Републике Србије Александар Вучић у пратњи председника Републике Српске Милорада Додика, разговарао је са ветеранима којима је поручио: 

 

,,Хвала свима вама који сте увек и на сваком месту штитили наше националне интересе, кад год вас је држава позвала, не штедећи себе, ризикујући своје животе и животе својих најмилијих. Хвала вам јер сте својој земљи, својој отаџбини, давали оно што је највредније и по чему нико са вама не може да се упореди. Ја сам поносан јер ми данас наше јунаке поштујемо. Хвала вам на љубави према нашем народу. Нећемо дати да се забораве злочини над нашим народом, али ни ваше херојство. Живела Србија! Живела Српска“, рекао је председник Вучић. 

 

Скупи су присуствовали и министар рада и борачко-инвалидске заштите Р. Српске Данијел Егић, министар унутрашњих послова Републике Српске,министар одбране Р.Србије Братислав Гашић као и представници свих борачких организација и организација ветерана из Републике Србије и Републике Српске.