Aa

Aa

Одржан редовни колегијум Социјално-економског савета

          Одржан редовни колегијум Социјално-економског савета

Одржан редовни колегијум Социјално-економског савета

Читај ми

Председавајући СЕС-а председник УГС "Независност" Зоран Стојиљковић, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, председник Савеза самосталних синдиката Србије (СССС) Љубисав Орбовић, председник Уније послодаваца Србије Милош Ненезић и секретар Душан Петровић одржали су данас редовни колегијум Социјално-економског савета, где су утврдили тачке дневног реда о којима ће разговарати на наредној седници СЕС-а.

 

На почетку седнице чланови Савета упутили су честитку новопостављеној министарки за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарији Кисић Тепавчевић поводом почетка мандата и истакли да су сигурни да ће дати свој максимум током вршења ове функције. 

 

Како кажу, сигурни су да ће успети да се избори са свим изазовима, а својим преданим радом и елоквентношћу, између осталог, допринети и раду Социјално-економског савета. 

 

На колегијуму је договорено да се у наредном периоду одржи припремни састанак на коме ће се министарки Кисић Тепавчевић представити чланови СЕС-а као и досадашњи рад и резултати, а потом ће бити одржан колегијум као и редовна седница.

Чланови колегијумa овом приликом су истакли да су са министром Ђорђевићем имали веома дoбру сарадњу, да је увек имао слуха за раднике и послодавце и да се суштински залагао за унапређење дијалога, и пожелели су му много успеха у будућим каријерним изазовима.