Aa

Aa

Oдликовања – велики подстрек за све у борби против Kовид 19

         Oдликовања – велики подстрек за све у борби против Kовид 19

Oдликовања – велики подстрек за све у борби против Kовид 19

Читај ми

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић честитала је геронтолошким центрима у Београду, Новом Саду и Шапцу, као и Националној организацији особа са инвалидитетом Србије, које је данас, у дану када Србија и свет обележавају Дан примирја у Првом светском рату, председник Србије Александар Вучић одликовао сребрном медаљом за заслуге у борби против епидемије Ковид 19.

 

Кисић Тепавчевић је истакла да је то велики подстрек за све награђене и за све који се свакодневно боре за живот и здравље сваког грађанина Србије. 

 

“Добијено признање је част, понос и обавеза свима да се и у времену пред нама заједнички трудимо да наставимо самопрегоран рад и успешну сарадњу. У околностима када је у борби против Ковида 19 приоритет очување живота и здравља, допринос сваког појединца и сваке институције је од нарочитог значаја“, истакла је Кисић Тепавчевић. 

 

Министарка Кисић Тепавчевић је навела да ће Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања дати свој пуни допринос у остваривању тог циља.