Aa

Aa

Неконтролисана мржња, лице престонице је укаљано

Неконтролисана мржња, лице престонице је укаљано

Читај ми

БЕОГРАД - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин изјавио је данас да је жалосно што је на годишњицу обележавања НАТО агресије у центру Београда било скандирања "усташо" председнику Владе Србије Александру Вучићу и што су нападнути активисти Покрета социјалиста.

Вулин је рекао да су присталице Српске радикалне странке напале активисте Покрета социјалиста само зато што су били на Тргу Републике и да се "излила неконтролисана мржња, лице престонице је укаљано и Београд постиђен".

Политика Владе је војна неутралност

Министар Вулин изјавио је да је војна неутралност званична политика Владе Србије, али да Србија настоји да одржи добре односе и са Истоком и са Западом.

Одговарајући на питања новинара у Палати Србија Вулин је подсетио да Србија није члан ниједног оружаног савеза и да је њена политика јасна.
"Ми смо земља која сматра да су европске интеграције њен пут. Али када је реч НАТО пакту веома смо прецизни - имамо добре односе са свима, са Истоком и Западом, али званична политика је политика војне неутралности", поручио је Вулин.