Aa

Aa

Министарству упућена још једна донација друштвено одговорне компаније

Министарству упућена још једна донација друштвено одговорне компаније

Министарству упућена још једна донација друштвено одговорне компаније

Читај ми

Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања предузеће „Mirax agrar“  упутило је донацију у виду 3.000 хигијенских заштитних маски и 20.000 кг свежих јабука у циљу обезбеђивања заштите здравља становништва Републике Србије од вируса COVID-19.

 

Уговор о донацији потписали су министар рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и заменик генералног директора „Mirax agrar“ Александра Вучковић.

 

Министар Ђорђевић захвалио је на донацији и истакао да се велики број друштвено одговорних компанија одазвало и у оквиру својих могућности пружило помоћ грађанима Србије.

 

„Свеже воће које нам је донирала ова компанија даље ћемо проследити Војсци Србије која ће их према потребама, делити болницама, којима је то и најпотребније. Драго нам је што сви заједно учествујемо у бољој заштити наших грађана, јер то је приоритет у тренутној ситуацији“, рекао је Ђорђевић и позвао и друге компаније да дају свој допринос како би се Србија у што краће време изборила са тешкој ситуацијом у којој се налази.

 

Заменик генералног директора „Mirax agrar“ Александра Вучковић истакла је да је поносна што ово предузеће може да помогне грађанима Србије и тиме утиче на њихову бољу заштиту од корона вируса. Како је навела, да би се наша земља на најбољи начин супротставила проблему са којим се сусреће цео свет, потребно је да сви заједно утичемо на то и пружимо највише што можемо.