Aa

Aa

Министарка Кисић на ускршњој радионици Удружења жена „Сента“

Министарка Кисић на ускршњој радионици Удружења жена „Сента“

Министарка Кисић на ускршњој радионици Удружења жена „Сента“

Читај ми

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић присуствовала је у Сенти ускршњој радионици коју је организовало Удружења жена „Сента“, током које су фарбана ускршња јаја и представљен рад тог удружења. 

 

Радионици су присуствовали и државна секретарка у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Душанка Голубовић, помоћница министра у Сектору за заштиту особа са инвалидитетом Биљана Барошевић, заменик председник општине Сента Драган Тодоровић.

 

Министарка Кисић је заједно са женама из тог удружења и децом декорисала васкршња јаја и том приликом им је захвалила на пријатељској, срдачној и топлој атмосфери у којој су организовале ускршњу радионицу, као и на активностима које реализују на очувању традиције и хуманитарном раду. 

 

„За кратко време ово удружење је показало колико има енергије и зато смо данас овде, да их подржимо у њиховим активностима“, навела је Кисић.

 

Проф. др Кисић је грађанима честитала Ускрс и пожелела да га проведу у здрављу и срећи. 

 

Председница Удружења Слађана Бабин захвалила је министарки Кисић на учешћу у ускршњој радионици, у оквиру које су декорисана јаја која ће бити поклоњена деци, док је заменик председника општине Сента Драган Тодоровић изразио уверење да ће у наредном периоду бити остварена још боља сарадња локалне самоуправе са овим удружењем, а у циљу његовог још ефикаснијег деловања.