Aa

Aa

Министар Вулин - Заштитићемо најсиромашније

Министар Вулин - Заштитићемо најсиромашније

Читај ми

СРЕМСКА МИТРОВИЦА - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин изјавио је да ће политика Владе Србије у предстојећим разговорима са Међународним монетарним фондом о смањењу плата и пензија бити да најсиромашнији морају бити заштићени.

Вулин је рекао новинарима да ће председник Владе Србије, с обзиром на то да се у овој Влади зна ред, у понедељак изаћи пред јавност и рећи шта нас очекује.

"Сачекајмо понедељак када ће се врло прецизно знати шта ће се дешавати даље, а оно што сада могу да кажем, а то јесте политика наше владе, да најсиромашњији морају бити заштићени", рекао је он.

Вулин је нагласио да "терет погрешних одлука и терет онога што није зарађено не треба да буде распоређен тако да они који су најсиромашнији примају највећи терет".

"У овој Влади се зна ред, у неким другима се можда није знало, а то значи да ће председник Владе изаћи пред нацију и рећи шта нас чека", истакао је Вулин.

Он је претходно на пољу Легет, надомак Сремске Митровице, одао почаст припадницима пешадијског пука Хајдук Вељко из састава некадашње тимочке дивизије Првог светског рата.