Aa

Aa

Министар Вулин се састао са делегацијом Светске банке

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања - слика вести

Министар Вулин се састао са делегацијом Светске банке

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, састао се данас са делегацијом Светске банке коју је предводио шеф Канцеларије Светске банке у Србији, Тони Верхеијен.


На састанку се разговарало о досадашњој сарадњи Министарства и Светске банке, са посебним акцентом на функционалној анализи система јавне управе која се спроводи у сарадњи са Светском банком и ресорним министарствима, као и о даљим могућностима за унапређење положаја корисника социјалне помоћи и развоја система социјалне заштите.
Тони Верхеиен је честитао министру Вулину на поновном именовању на место министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, захвалио се за досадашњу веома успешну сарадњу и нагласио да се партнерство са овим министарством показало као веома продуктивно. Шеф Канцеларије Светске банке у Србији похвалио је рад Министарства и када је у питању унапређење рада Централног регистра обавезног социјалног осигурања.
Министар Вулин се захвалио делегацији Светске банке на подршци коју је пружила Министарству за рад и изразио наду да ће се успешна сарадња наставити и убудуће.