Министар Вулин: Јуче је цео свет показао кога жели у свом друштву

Министар Вулин: Јуче је цео свет показао кога жели у свом друштву

Читај ми

Сигуран сам да је сваки грађанин Србије јуче био поносан и на председника каквог смо добили али и на сам чин инаугурације који је доказ колико се Србија променила, рекао је министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин.

Приликом обиласка пензионера који се налазе на бесплатној рехабилитацијуше у Врњачкој бањи, Вулин је рекао да висок ниво званица показује колико је Србија цењена, колико се о Србији другачије размишља, говори колико је Србија промењена земља. „Не могу да разумем критике на рачун инаугурације, да представници бившег режима избацују толико мржње, толико злобе и зависти. Требало би да се обрадују због своје земље. Јуче је Србија била у првом плану, јуче се у целом свету лепо говорило о Србији. Јуче је цео свет дошао да каже да поштује Србију баш као што поштује нашег председника. Не видим ништа лоше у томе да кажемо да је Србија промењена на боље добрим делом зато што имамо таквог председника и зато што Александар Вучић лично ужива велико поштовање у читавом свету. То је добро за Србију. То поштовање је употребио за Србију и било би добро када би сви, без обзира да ли су на власти или у опозицији, радили баш за Србију“, рекао је Вулин.
„Можемо ми између себе да се свађамо, да критикујемо једни друге, да се боримо за власт, све је то нормално и тако треба да буде, али када дођете пред странце, пређете границу земље, када угостите странце овде, о својој земљи говорите све најбоље. Тако је свуда у свету и нико на свету не цени оне који говоре лоше о својој земљи. Такви се не сматрају добрима и нико не жели да му они буду друштво. Уосталом, читав свет је показао ко жели да му буде друштво. Желели су да им буде друштво председник Вучић, желели су да им буде друштво једна боља Србија, а не они који су се окупљали да би мрзели Србију", закључио је Вулин.