Aa

Aa

Министар Ђорђевић у посети општини Алибунар

Министар Ђорђевић у посети општине Алибунар

Министар Ђорђевић у посети општини Алибунар

Читај ми

Приликом посете Алибунару, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић најавио је изградњу Сигурне куће и Дневног боравка за особе са сметњама у развоју. 

 

Током посете овој локалној самоуправи Ђорђевић је разговарао са представницима општине о свим важним питањима у области ресора којим руководи али и о плановима за наступајући период.

 

" Влада Републике Србије има намеру да изгради нове Центре за социјални рад, да запослени добију могућност да раде у комфорном амбијенту и бољим условима рада с једне стране, а са друге стране да повећамо безбедност радника и корисника, како би поред материјалног положаја и ти услови били бољи", рекао је министар Ђорђевић.

 

Након тога, у згради Скупштине општине, министар је разговарао са члановима Удружења инвалида рада, геронтодомаћицама и хранитељским породицама. Том приликом, Ђорђевић је рекао да ће његов ресор настојати да и у будућности свесрдно подржи сва удружења како би добро функционисала и како би имала што боље услове за рад.

 

Министар Ђорђевић је изразио задовољство оним што је видео у општини Алибунар што, како каже, говори у прилог томе да овдашња власт добро функционише.

 

"Задовољан сам радом општине, досада није било никаквих проблема нити замерки што говори о томе да општина функционише добро и да особе које ту раде добро обављају и планирају посао који се обавља", рекао је министар Ђорђевић и додао да ће министарство подржати општину у свим њеним пројектима, те да ће радити на додатном унапређењу добре сарадње.