Aa

Aa

Министар Ђорђевић у посети агенцији „Нинамедиа“

Министар Ђорђевић у посети агенцији „Нинамедиа“

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић обишао је просторије агенције „Нинамедиа“, која се бави клипингом, мониторингом, истраживањем јавног мњења и продукцијом и дужи временски период има одличну сарадњу са Министарством.

 

Министар Ђорђевић рекао је да је досадашња сарадња са овом агенцијом на одличном нивоу, али да увек постоји простора за њено унапређење.

 

„Нинамедиа за нас представља поузданог и изузетног сарадника и са таквим партнерима заиста желимо континуирано да унапређујемо сарадњу. Досадашњи резултати показали су да се сарадња одвијала начин који је задовољавао обе стране“, рекао је Ђорђевић.

 

Директор компаније Драган Радић представио је министру досадашње резултате и упознао га са будућим плановима и новим услугама које нуди Нинамедиа у оквиру НИММА ХУБ-а. Радић истакао је да његова агенција константно ради на унапређивању рада како би својим корисницима пружала најбоље услуге које ће допринети побољшању њиховог целокупног пословања и додао да се нада да ће се сарадња са Министарством успешно наставити у наредном периоду.