Aa

Aa

Министар Ђорђевић свечано отворио 6. Регионални центар банке Поштанска штедионица у Пожаревцу

Министар Ђорђевић свечано отворио 6. Регионални центар банке Поштанска штедионица у Пожаревцу

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, у оквиру акције „Још ближе вама“, свечано је отворио 6. Регионални центар Пожаревац и 18. експозитуру у Браничевском управном округу - Пожаревац 2, чиме је званично почео рад нових организационих делова банке Поштанска штедионица.

 

Министар Ђорђевић рекао је да Министарство којим руководи подржава рад домаћих банака и већ дуго сарађује са Поштанском штедионицом, те да на њихов рад нема замерки ни он, али ни грађани нису пријављивали министарству неправилности.

 

Министар је захвалио свим радницима банке Поштанска штедионица што марљиво и одговорно обављају свој посао и истакао да уколико у Републици Србији постоје домаће банке, које су прави пример доброг пословања, то је гаранција да ће и остале банке нашим грађанима пружати само најквалитетније услуге.

 

„Запослени у Поштанској штедионици су веома квалитетни и ангажовани, а менаџмент одлично обавља свој посао, првенствено бринући о грађанима Републике Србије. О томе најбоље сведоче чињенице да на рад Поштанске штедионице до сада није било примедби, што значи да нема ни кашњења са исплатама“, рекао је Ђорђевић и додао да верује, да ће банка Поштанска штедионица у наредне две године, када се и обележава 100 година њеног рада, саопштити још лепих вести за наше грађане.

 

Према речима министра, Поштанска штедионица тежи да грађанима буде близу, како би они имали могућност да у сваком тренутку брзо и једноставно остваре оно што им је потребно.

 

„Брига о грађанима Републике Србије и остваривање свих њихових права је обавеза коју сви чланови у Влади Србије, кроз активан рад и залагање на свим пољима поштују и за то ће се залагати и у будућности“, рекао је Ђорђевић.

 

Свечаном отварању присуствовали су и представници локалне самоуправе и привредника Браничевског округа, као и представници менаџмента банке Поштанска штедионица.