Aa

Aa

Министар Ђорђевић састaо се са руководством Аеродрома Никола Тесла

Министар Ђорђевић састaо се са руководством Аеродрома Никола Тесла

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, одмах након повратка из посете Мексику и Куби одржао је колегијум министра у просторијама аеродрома Београд, а по завршетку се састао и са руководством Аеродрома Никола Тесла Београд.

 

Министар је на састанку са запосленима на аеродрому Никола Тесла истакао да је Аеродром једно од најуспешнијих предузећа у Србији и да се нада да ће Министарство и АД Аеродром Никола Тесла Београд наставити заједничко деловање у циљу постизања још бољих резултата и пружио подршку даљим активностима у циљу што боље припреме запослених за долазак концесионара.

 

„Резултати, које остварује Аеродром Никола Тесла, свакако треба да буду пример другима и свака компанија која овако успешно послује увек ће имати подршку Министарства и Владе Србије. Концесија је обезбедила улагања у аеродром у наредних 25 година, што ће временом допринети још већем броју путника и томе да аеродром почне да ради у пуном капацитету, а то за наше грађање значи више радних места”, рекао је Ђорђевић.

 

В.д. генералног директора Аеродрома Никола Тесла Београд Саша Влаисављевић представио је досадашње резултате и будуће планове и захвалио министру Ђорђевићу на препознавању резултата рада руководства и свих запослених на аеродрому, као и на досадашњој подршци.

 

“АД Аеродром Никола Тесла Београд ове године бележи рекордне резултате у свим сегментима пословања. Драго ми је што ће се добра сарадња наставити јер, услед повећања обима посла и унапређења пословања, а имајући у виду експанзију ваздушног саобраћаја у Србији, постоји стална потреба за додатним ангажовањем запослених, како би се ваздушни саобраћај одвијао безбедно и обезбеђено“, рекао је в.д. генералног директора Аеродрома Никола Тесла Београд Саша Влаисављевић.