Aa

Aa

Министар Ђорђевић са добитницима станова трећег извлачења другог круга наградне игре „Узми рачун и победи 2018“

Министар Ђорђевић са добитницима станова трећег извлачења другог круга наградне игре „Узми рачун и победи 2018“

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић потписао је уговоре са добитницима станова трећег извлачења другог круга наградне игре ''Узми рачун и победи 2018'' и још једном позвао све грађане Републике Србије да учествују и помогну Влади Србије у активној борби против сиве економије.

 

„Циљ Владе Србије је  пре свега да брине о својим грађанима, унапреди њихов положај и да им приближи значај борбе против сиве економије. Желимо да заједнички изградимо модернију и бољу Србију која о својим грађанима брине на најбољи начин“, поручио је Ђорђевић.

 

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић честитао је срећним добитницама, али и Влади Републике Србије на истрајности у борби против сиве економије.

 

„Плаћањем пореза и узимањем рачуна пунимо буџет наше државе, за добробит свих нас, и наше деце. На тај начин обезбеђујемо средства за улагање у школе, болнице, вртиће, путеве, јавну расвету, културне и спортске манифестације“, нагласио је Вучевић.

 

Срећни добитници захвалили су се Влади Републике Србије на вредним наградама. Новосађанин Немања Радовић добио је стан у изградњи површине 54м2 у насељу Земунске капије у Београду, а Јасна Куцурски из Турије, стан површине 116м2 у Улици Бошка Петровића бр. 3 у Новом Саду.

 

Наградна игра ''Узми рачун и победи 2018'' завршава се у суботу 28. априла, а у последњем јавном извлачењу, у директном преносу у 17.30 часова на РТС-у, биће додељено 36 награда – 10 робних ваучера ''Гомекс'' у вредности од 60 000 динара, 10 робних ваучера ''Горење'', сваки у вредности 120 000 динара, 10 робних ваучера шопинг центра ''Ушће'', сваки у вредности 120 000 динара, 14 аутомобила ''Фиат 500 Л Поп Стар'' и два стана у Београду. Први стан, површине 72м2 налази се на Новом Београду у Улици Милеве Марић Ајнштајн, док је други највреднија награда у читавом циклусу - стан у изградњи у насељу Београд на води, површине 72м2.