Aa

Aa

Министар Ђорђевић потписао уговор са добитницом стана другог круга „Узми рачун и победи 2018“

Министар Ђорђевић потписао уговор са добитницом стана другог круга „Узми рачун и победи 2018“

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић потписао је уговор и честитао Сузани Пушкаш, срећној добитници стана другог извлачења у другом кругу наградне игре „Узми рачун и победи 2018“ и поручио да ће Влада Србије још боље и ефикасније радити у наредном периоду да би њени грађани живели боље.

 

„Сви грађани Србије су равноправни у овај наградној игри и надам се да ће број оних који учествују бити све већи. Влада Србије наставља борбу против сиве економије и у наредном периоду увешћемо још неке мере како би та борба била ефикаснија. Тиме ћемо повећати број инвестиција, а побољшаће се и материјални положај наших грађана“, рекао је Ђорђевић и још једном позвао грађане да учествују у наградној игри.

 

Ђорђевић је такође напоменуо да се у Скупштини разматра о сету финансијских закона, а да се један од њих односи на побољшање рада пореске инспекције која би својом ефикасношћу Србију унапредили у сваком погледу и тако помогли у борби против сиве економије.

 

Сузана Пушкаш рекла је да је пресрећна због награде коју је добила и захвалила Влади Србије што је пружила могућност свим грађанима да слањем коверата са рачунима добију овако вредне награде.

 

„Водимо породичан живот са троје деце и имали смо посебну кутијицу у којој смо сакупљали рачуне. Послала сам три коверте за себе и три за супруга и ето једна од оних са мојим именом била је срећна“, казала је Сузана.

 

У другом извлачењу другог круга наградне игре "Узми рачун и победи 2018" извучене су 33 награде – стан у Београду, 12 аутомобила и 20 поклон ваучера.