Министар Ђорђевић поделио ранчеве будућим првацима

Министар Ђорђевић поделио ранчеве будућим првацима

Министар Ђорђевић поделио ранчеве будућим првацима

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић уручио је ђачке торбе са школским прибором будућим ђацима првацима, чији су родитељи запослени у његовом ресору и пожелео им успех у предстојећем образовању.  

 

Ђорђевић је истакао да му је велико задовољство, што ће на овај начин, Министарство бити део њиховог првог школског дана, који ће деца несумњиво дуго памтити. 

 

„Почетак школске године представља један од најузбудљивијих дана за прваке, њихове родитеље и учитеље који дочекују нову генерацију, а свакако је веома важан дан за целу државу. Ја памтим своју прву торбу и Буквар који сам тада добио, па тако желим да и њима почетак школовања остане у најлепшем сећању“, рекао је министар.

 

Ђорђевић је подсетио да његов ресор спроводи низ мера и активности усмерених према деци и младима, а све у циљу да им обезбеди безбрижност и додатно унапреди услове њиховог одрастања.  

 

„Надам се да ћемо овим гестом инспирисати и друге да у оквиру својих могућности првацима обезбеде угодан почетак школовања. Не постоји ништа лепше од дечјег осмеха, то је једина ствар на свету која нема цену и зато смо се потрудили да данас обрадујемо наше будуће прваке. Родитељима желим да им деца буду успешна и да следеће године имамо још више малишана“, закључио је министар.