Министар Ђорђевић на отварању регионалног центра Банке Поштанске штедионице

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић присуство је отварању регионалног центра Банке Поштанске штедионице у оквиру којег послују филијале Београд, Ваљево, Смедерево и Шабац, а уједно и 171. експозитуру Банке.

 

Министар Ђорђевић рекао је да је Банка Поштанска штедионица дуги низ година партнер Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, јер се различите исплате социјалних давања, коју прима више од 450.000 корисника месечно обављају преко ње.

 

„Једну од мера коју Влада Републике Србије спроводи кроз Министарство, јесте увећање износа родитељског додатка за прво, друго, треће и четврто дете, а коју је Банка Поштанска штедионица подржала тако што је корисницима овог додатка омогућила бесплатно издавање платне картице националног  DINACARD бренда, коју могу да преузимају у више од 170 експозитура Банке широм Србије“, рекао је Ђорђевић и захвалио Поштанској штедионици што брине и о пензионерима, пружајући им разне бенефиције.

 

Министар је истакао да је Банка Поштанска штедионица Министарству поуздан и одан партнер са којим ће се наставити сарадња и у годинама које долазе.

 

"Поштанска штедионица треба да буде поносна што је раме уз раме са развијеним банкама, што развија своје производе и што је у неким сегментима јача од страних банака", рекао је Ђорђевић.

 

Заменик градоначелника Београда Горан Весић рекао је да је Поштанска штедионица банка која је одговорна према свом граду.

„Поштанска штедионица има око 900.000 клијената који преко ње примају зараде или пензије, и у њој је тренутно запослено око 2.100 људи, а напоменуо бих и да је донатор Фондације за младе таленте", нагласио је Весић.

 

Са тренутно 170 експозитура које послују у оквиру четири регионална центра, равномерно регионално распоређених у целој Србији, Поштанске штедионица је у самом је врху листе банака са најразгранатијом пословном мрежом.