Aa

Aa

Министар Ђорђевић добитнику другог циклуса наградне игре „Узми рачун и победи 2018“ уручио кључеве стана

Министар Ђорђевић добитнику другог циклуса наградне игре „Узми рачун и победи 2018“ уручио кључеве стана

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић свечано је уручио кључеве стана срећном добитнику у другом циклусу наградне игре “Узми рачун и победи” Урошу Протићу из Ариља и још једном позвао грађане да учествују, јер, како је рекао, то доприноси бољем животу свих наших грађана.


“Влада Србије ће новац, који добије од наплате пореза, утрошити максимално транспарентно како би грађани стекли поверење у рад државе и увидели коју корист имају од свега тога. Желимо да грађани Србије знају да сваки динар који се добије од наплате пореза, нашу државу чини бољим местом за живот сваког од њих”, рекао је министар.


Најбоља потврда тога да Влада Србије ради добар посао јесте, како каже министар, то што му је срећни добитник Урош рекао „да је сада у Ариљу права помама за слањем фискалних рачуна“.


Срећни добитник Урош Протић из Ариља захвалио је свима који су дошли на идеју да направе ову наградну игру и онима који су је реализовали и додао да се никада лепше у животу није осећао.


“Ово је заиста предиван осећај и хвала свима који су организовали игру, како због саме акције која доприноси смањењу сиве економије, тако наравно и због тога што сам ја добио стан”, рекао је Протић.


Како каже, није веровао да може да буде добитник и сада жели да поручи свима, који су мислили да је игра намештена, да није.


“Видим да има много људи који не верују да је ово стварно, мисле да је намештено и хоћу све да уверим да није тако и да се ово стварно дешава“, поручио је срећни добитник и рекао да једва чека да се усели у стан.