Aa

Aa

Марковић отворио конференцију Центра HSE

Марковић отворио конференцију Центра HSE

Марковић отворио конференцију Центра HSE

Читај ми

В.д. помоћника директора Управе за безбедност и здравље на раду Небојша Марковић отворио је конференцију Centra HSE, која у свом фокусу има безбедност и здравље на раду са здравствено-медицинског и техничко-безбедносног аспекта, заштите животне средине и заштите од пожара

 

Марковић је у свом обраћању истакао да је стратешки циљ Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања да спроводи различите активности у циљу развоја система безбедности и здравља на раду заснованог на принципу превенције и унапређивања културе рада.

 

Он истакао позитивне резултате у области безбедности и здравља на раду које је остварила Управа за безбедност и здравље на раду у претходној години, и представио планиране активности за наредни период.

 

„Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања ће наставити са добром сарадњом са социјалним партнерима и са вама овде присутнима, јер смо уверени да само удружени можемо постићи заједнички циљ, а то је значајно смањење броја повреда на раду,“ закључио је Марковић.

 

В.д. помоћнику директора Управе за безбедност и здравље на раду  уручена је захвалница од стране организатора.