Aa

Aa

Кисић Тепавчевић обишла пунктове за вакцинацију на Београдском сајму

Кисић Тепавчевић обишла пунктове за вакцинацију на Београдском сајму

Кисић Тепавчевић обишла пунктове за вакцинацију на Београдском сајму

Читај ми

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић обишла је данас пунктове на Београдском сајму, где је организована вакцинација запослених у установама за социјалну заштиту Града Београда. 

 

Министарка Кисић Тепавчевић је том приликом истакла да је заинтересованост за вакцинацију огромна и да је велики број грађана схватио значај вакцинације против болести Ковид 19.

 

Говорећи о вакцинацији у установама социјалне заштите и домовима за смештај старих и одраслих, Кисић Тепавчевић је навела да је до сада вакцинисано око 6.000 корисника и запослених.

 

Кисић Тепавчевић је додала да је у Србији до сада вакцинисано више од 172.000 људи. 

 

„Још једном апелујем на све грађане да се одазову вакцинацији, то је за опште добро свих нас. Како ми будемо јачали вирус ће да слаби и то нам је једино оружје у борби са овим вирусом“, рекла је Кисић Тепавчевић.

 

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Кисић Тепавчевић је, заједно са замеником градоначелника Београда Гораном Весићем и секретарком Секретаријата за социјалну заштиту Града Београда Наташом Станисављевић, разговарала са медицинским особљем и запосленима у установама за социјалну заштиту.