Aa

Aa

Додељени кључеви првој добитници стана другог круга наградне игре "Узми рачун и победи 2018"

Додељени кључеви првој добитници стана другог круга наградне игре "Узми рачун и победи 2018"

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић уручио је кључеве стана првој добитници другог круга наградне игре "Узми рачун и победи 2018" Катарини Стевановић из Сврљига.

 

Министар Ђорђевић честитао је срећној добитници на награди којој ће овај стан, као студенткињи много значити и истакао да ће Влада Србије наставити са акцијама сузбијања рада на црно додајући да додатни подстрек дају све бољи резултати борбе против сиве економије.

 

"Влада Републике Србије ефикасно ради на сузбијању рада на црно. Верујем да ће резултати тромесечног рада бити и више него позитивни и Србија је на добром путу да стане раме уз раме са најразвијенијим земљама Европске уније", истакао је Ђорђевић и додао да грађани Србије заслужују модернију и успешнију државу у којој ће моћи пристојно да живе од свог рада.

 

Катарина Стевановић захвалила је Влади Србије што подржава ову акцију и позвала све грађане да учествују и буду упорни, јер, како каже, сви имају једнаке шансе да освоје неку награду.

 

У другом кругу наградне игре, како је најављено, бице извучено више награда него у првом, шест станова, 50 аутомобила и 100 ваучера.

 

Наградна игра "Узми рачун и победи 2018" део је едукативне кампање у Години борбе против сиве економије, цији је циљ подизање свести грађана и привреде о значају сузбијања сиве економије, стимулисање безготовинских плаћања и јачање мотивације за пошовање прописа.