Aa

Aa

Ђорђевић у посети компанији Будућност пет

Ђорђевић у посети компанији Будућност пет

Ђорђевић у посети компанији Будућност пет

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић обишао је компанију „Будућност пет“, у којој раде особе са инвалидитетом, које услед ванредне ситуације изазване вирусом COVID – 19,  шију заштитне маске за најстарије грађане који живе у Геронтолошким центрима.

 

Министар Ђорђевић истакао је да му је драго што је ова компанија пружила помоћ нашим најстаријим грађанима, који су у овој ситуацији и најугроженија категорија становништва и додао да ће ове маске сигурно да им буду од великог значаја.

 

„Хвала свим радницима у овој компанији, што и услед ванредне ситуације свој посао обављају одговорно и марљиво у циљу заштите наших грађана и целе земље. Надам се да ће и друге компаније, у оквиру својих могућности, пружити подршку и помоћ у овој тешкој ситуацији“, рекао је министар.

 

Власница компаније „Будућност пет“ Јелица Стаменковић истакла је да цела производња тече по плану и да има доста материјала који је потребан. Како је навела, у компанији се поштују све мере које је прописала Влада Србије у циљу заштите свих запослених који и у време ванредног стања, обављају свој посао чиме и тиме помажу грађанима Србије.