Aa

Aa

Ђорђевић посетио компанију Бамби

Ђорђевић посетио компанију Бамби

Ђорђевић посетио компанију Бамби

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић обишао је производни погон компаније Бамби у Пожаревцу где је истакао да су у овој фирми мере безбедности и здравља на раду на највишем могућем нивоу, као и да су спроведене и све заштитне мере које је донео Кризни штаб за борбу против корона вируса.

 

„Брига о радницима је основа за добре резултате сваког успешног предузећа и она мора једнако да се спроводи и у време пандемија, али и након ње. Поштовањем свих њихових права и обезбеђивањем услова за безбедан и здрав рад постиже се већа продуктивност, јер задовољни радници су најбитнија компонента за успех“, рекао је Ђорђевић.

 

Како је навео, ресорно Министарство ће увек, у оквиру својих могућности и надлежности, пружати подршку компанијама које се залажу за квалитетније услове рада својих радника, јер циљ Републике Србије јесте да буде безбедно, здраво и продуктивно место за рад за све грађане.

 

Генерални директор компаније Бамби Драган Стајковић истакао је да су од почетка пандемије  примењене све мере и да је то разлог што се у овој компанији вирус није ширио.

 

„Применили смо све најстроже стандарде. Производња је текла несметано, а оно што нам је веома битно јесте да смо испунили све циљеве и направили резултате и изнад очекиваних, на шта смо веома поносни“, рекао је Стајковић истичући да за те резултате дугује захвалност највише својим радницима.