Aa

Aa

Ђорђевић отворио нову зграду Центра за социјални рад у Алексинцу

Ђорђевић отворио нову зграду Центра за социјални рад у Алексинцу

Ђорђевић отворио нову зграду Центра за социјални рад у Алексинцу

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић свечано је отворио нову зграду Центра за социјални рад у Алексинцу где је поручио да је у плану да сви градови на територији Србије имају центре за социјални рад по светским стандардима, чиме ће се побољшати услови рада и услуга.

 

„Брига о осетљивим категоријама становништва је приоритет рада ресора којим руководим, а како би корисници у систему социјалне заштите имали најбољу услугу од стране запослених, неопходно је објекти буду у складу са светским стандардима, а да просторије буду адекватне и уређене по прописаним критеријумима“, истакао је министар.

 

Ђорђевић је у Алексинцу разговарао и са новопостављеним председником те општине Далибором Радичевићем где је истакао да верује да ће ново руководство, својим идејама, плановима и вредним радом остварити још боље резултате од претходника, како би Општина Алексинац напредовала у сваком смислу.

 

„Сарадња локалне самоуправе и Министарства је од велике важности. Неопходно је да је константно унапређујемо и да будемо у контакту, јер сви имамо један исти задатак, а то је да обезбедимо нашим грађанима квалитетније услове живота“, истакао је министар.