Aa

Aa

Ђорђевић о унапређењу сарадње Министарства и Удружења особа са инвалидитетом „Победник“

Ђорђевић о унапређењу сарадње Министарства и Удружења особа са инвалидитетом „Победник“

Ђорђевић о унапређењу сарадње Министарства и Удружења особа са инвалидитетом „Победник“

Читај ми

Министар за рад , запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић разговарао је са оснивачем и директором Удружења особа са инвалидитетом „Победник“ Момчилом Савићем о досадашњој сарадњи и начинима за унапређење исте.

 

Министар Ђорђевић рекао је да ресорно Министарство сваке године издваја све више средстава за унапређење положаја особа са инвалидитетом и да су побољшање њихових услова живота и боља интеграција у друштво један од приоритета рада, како сада, тако и у будућности.

 

„„Победник“ је удружење које може да послужи свима као пример доброг рада и бриге о својим члановима. Заиста желимо да им, колико је то наравно у нашим могућностима и у оквиру надлежности, помогнемо да своје услуге подигну на још виши ниво, како би њихови чланови били још задовољнији. Драго нам је да постоји једно такво удружење које заиста жели да особама са инвалидитетом пружи све оно чиме им омогућава бољу интеграцију у друштво, квалитетнији друштвени живот и чини их једнаким са свим грађанима наше земље, за шта се ресорно министарство активно залаже“, истакао је Ђорђевић.

 

Министар је навео да је имао прилике да неколико пута био присутан на манифестацијама које је организовало ово удружење и да ће се увек радо одазвати њиховом позиву. 

 

Директор Удружења особа са инвалидитетом „Победник“ Момчило Савић захвалио је министру на разговору и  досадашњој подршци истакавши да ће на свим њиховим догађајима увек бити радо виђен и поштован гост. Како је рекао, без подршке ресорног министарства и лично министра Ђорђевића сигурно не би успели да пруже својим члановима услуге на оваквом нивоу.