Aa

Aa

Ђорђевић испратио децу из Звeчанске на море

Ђорђевић испратио децу из Звeчанске на море

Ђорђевић испратио децу из Звeчанске на море

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић испратио је 79 деце из Центра за заштиту одојчади, деце и омладине "Звечанска" заједно са директором Центра Зораном Милачићем и Жељком Митровићем, власником Пинк телевизије, који поменуту акцију организује и финансира већ 12. година.


Министар Ђорђевић је том приликом истакао да је Министарство увек подржавало друштвено одговорне компаније и позвао и друге да учествују у организацији хуманитарних догађаја за децу.


"Сва деца заслужују срећно детињство, прилику за здраво одрастање пуно лепих успомена, а одлазак на море је једна од њих. Многи малишани из Звечанске никад нису видела море и зато су сада веома узбуђени.
Министарство има сличну акцију за децу, коју спроводи у сарадњи са Црвеним крстом,  јер сматрамо да сва наша деца умају право на одмор, који који ће памтити", рекао је Ђорђевић, похваливши акцију и додао да ће у понедељак још једна групе деце отићи на одмор.


Директор Центра Милачић се захвалио на спривођењу акције за децу из Звечанске и такође се прикључио позиву да се  друге компаније придруже догађајима попут овог.