Aa

Aa

Честитка министра Ђорђевића за божићне и новогодишње празнике

Честитка министра Ђорђевића за божићне и новогодишње празнике

Читај ми

Драги пријатељи и грађани Србије,

Протекле три године, животни стандард грађана Србије се полако, али сигурно и трајно поправљао, захваљујући програму фискалне консолидације који је 2014. године покренуо председник Александар Вучић.

 

Пред крај 2017. године, од које се сада опраштамо, усвојили смо буџет за 2018. годину, први развојни буџет Републике Србије након много година. Захваљујући одмереним  и храбрим одлукама државног руководства у свим сегментима политике, мирољубивој међународној политици, и смелој балансираности између економских реформи и одрживог привредног развоја, при чему је у први план постављен интерес свих грађана Србије, председник Вучић и Влада Републике Србије и даље уживају велику подршку српског бирачког тела, а српска реч се чује и уважава на међународном плану.

 

У име свог тима и своје име, пожелео бих деци безбрижније и сигурније детињство, младима  и спортистима да нижу успехе на пословном путу и да оснују своје породице, а старима мирне дане које ће проводити у кругу својих најближих, окружени љубављу. Свим грађанима желим здравље и веру у себе и земљу у којој живе.

 

На крају, желим да вам се захвалим на успеху који смо сви заједно постигли, и да вам пожелим да нам следећа, као и свака наредна година буде боља и успешнија од претходне, јер стара српска изрека гласи: ,,Где је слога, ту је и победа”.

 

 

Срећни божићни и новогодишњи празници.

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања

Зоран Ђорђевић