Aa

Aa

Центар за заштиту деце, одојчади и младих прославио Светог Саву

Центар за заштиту деце, одојчади и младих у Звечанској прославио Светог Саву

Центар за заштиту деце, одојчади и младих прославио Светог Саву

Читај ми

Централном прославом обележавања славе  Свети Сава, Центра за заштиту одојчади, деце и младих у Београду, која је одржана данас у радној јединици Дом за децу „Јован Јовановић Змај“, малишани  су послали поруку да је важно неговати праве вредности и традицију.

 

Након свечаног обреда резања славског колача у Дому „ Јован Јовановић Змај“, одржана је и приредба на којој су деца рецитовала бројне песме посвећене Светом Сави.

 

У оквиру свечаног програма присутнима су се обратили директор Центра за заштиту одојчади, деце и омладине Зоран Милачић  и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, који је поздравио присутне и истакао да је обележавање славе прилика да се пријатељи окупљају.

 

„Верујем да сви окупљени знају колико је лик и дело Светог Саве било важно за наш народ и зашто деца највише воле Светог Саву. Честитам вам свима славу“, поручио је министар.


Свечаном догађају, поред бројних званица, присуствовали су и в. д. помоћника министра Слађана Чабрић, секретарка за социјалну заштиту Града Београда Наташа Станисављевић, посебни саветник министра Ана Ђокић и шеф кабинета министра Славољуб Јанићијевић.