Aa

Aa

Центар за социјални рад у Зрењанину добио ново санитетско возило

Центар за социјални рад у Зрењанину добио ново санитетско возило

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић посетио је Град Зрењанин и том приликом градоначелнику Чедомиру Јањићу уручио кључеве новог санитетског возила намењеног Центру за социјални рад, како је и најављено приликом свечане доделе возила у Јагодини.

 

Министар Ђорђевић рекао је да ће и у наредном периоду наставити да обилази установе социјалне заштите у целој Србији, јер то је најбољи начин да се види права слика рада и положаја запослених, као и квалитет услуга које се пружају.

 

„Желимо да побољшамо услове рада у свим установама социјалне заштите, јер само на тај начин радници ће моћи нашим грађанима да пруже све што им је неопходно за лакши живот. Посетом установа и разговором са запосленима и руководством можемо најбоље да чујемо и видимо шта им то недостаје и да заједно нађемо прави начин да им помогнемо у складу са нашим могућностима“, рекао је министар.

 

Ђорђевић је истакао да је најбитније да грађани Србије знају да Влада Србије мисли о свима и да својим активним залагањем жели да унапреди услове живота и рада свих категорија становништва. Како каже, то је обавеза државе и задатак који је председник Србије Александар Вучић поставио свима још док је био председник Владе Србије.

 

Градоначелник Града Зрењанина Чедомир Јањић захвалио је на донацији и истакао да му је изузетно драго што је Министарство препознало потребу Центра за социјални рад на прави начин и доделом новог санитетског возила унапредило рад и квалитет услуга које ова установа пружа грађанима.