Aa

Aa

Бржи и лакши начин до информација у вези са остваривањем одређених права на АП КиМ

Бржи  и лакши начин до информација у вези са остваривањем одређених права на АП КиМ

Бржи и лакши начин до информација у вези са остваривањем одређених права на АП КиМ

Читај ми

Сви грађани Републике Србије који имају питања, а у вези су са остваривањем одређених права на АП Косова и Метохије, од четвртка, 20. фебруара, могу да се обрате у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања које се налази на адреси Немањина 22-26, од 10 до 14 часова, сваког уторка и четвртка.

 

Ресорно министарство прва је институција, која је оформила посебно место које се бави питањима АП Косова и Метохије, где сви грађани имају право да се обрате и добију смернице, савете и одговоре. 

 

„Република Србија брине о свим својим грађанима једнако, у којем год делу наше земље да живе, јер сви заслужују једнака права и безбрижан и леп живот. Овакво место нам је потребно да би наши грађани могли на бржи и лакши начин да дођу до одређених информација, а наш задатак јесте да њихове молбе, уколико нису у нашој надлежности,  упутимо надлежним органима, како би сви добили праве и тачне одговоре“, рекао је Ђорђевић и још једном напоменуо да је политика председника Александра Вучића и Владе Србије, којом ће се водити и у наредном периоду, да се додатно повећа брига о нашим грађанима на КиМ-у и да се сви услови за живот подигну на виши ниво.