Aa

Aa

Барошевић у Новом Саду поводом Међународног дана младих.

Барошевић у Новом Саду поводом Међународног дана младих.

Барошевић у Новом Саду поводом Међународног дана младих.

Читај ми

Помоћница министра у Сектору за заштиту особа са инвалидитетом Биљана Барошевић, заједно са својим сарадницима, посетила је Нови Сад поводом обележавања Међународног дана младих.


 
Барошевић и младе особе са инвалидитетом путовали су до Новог Сада возом ,,Соко“ који је у потпуности приступачан особама са инвалидитетом.


 
,,Данас смо заједно са особама са инвалидитетом на један посебан начин желели да обележимо Међународни дан младих у Србији, и ево нас тамо где су раније постојале баријере, данас их нема, захваљујући визији председника Александра Вучића, истакла је помоћница министра.

 

Барошевић је додала да Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Сектор за заштиту особа са инвалидитетом са савезима и удружењима, ради на томе да младим особама са инвалидитетом, омогући да се адекватно образују, активно проводе слободно време, као и да стекну могућности за запослење и осамостаљивање, а у циљу њиховог укључивања у друштво. 

 

У свом обраћању, изразила је захвалност Данијели Костић, члану већа за социјалну заштиту и бригу о породици и деци Града Новог Сада, која је била домаћин у име Града.