Вулин: Зауставите кампању против Вучића

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања - слика вести

Вулин: Зауставите кампању против Вучића

Читај ми

Без обзира на нападе које сам и лично доживео и најавио када сам стао у одбрану права Александра Вучића да мисли, говори и има породицу желим да поновим да у Србији има медијске и сваке друге слободе за све осим за Вучића и његову породицу.

Синоћни напад на брата Александра Вучића и константно представљање Вучића и његове породице као зла и највећег проблема у Србији и нису могући у земљи у којој правила нису иста за све.

Тражим од ОЕБС-а, представника великих сила, струковних удружења да зауставе кампању против грађанина Александра Вучића и његове породице или нам бар открију разлоге за њено вођење.

Можете критиковати председника Владе, председника СНС-а, министре у Влади, коалиционе партнере те Владе, али престаните да се бавите породицом Александра Вучића и престаните да сматрате неопростивим прекршајем ако било где и било кад неко каже нешто позитивно или дели ставове Александра Вучића.

Србија у којој је најопаснија ствар бити члан породице или пријатељ Александра Вучића је Србија у којој и ОЕБС и велике силе и струковна удружења, сви којима је стало до слободе и права човека, морају да реагују и покажу да то није Србија какву желимо.

Министар и председник Покрета социјалиста

Александар Вулин