Представљање нове ЕУ грант шеме за активно укључивање и запошљивост младих

Представљање нове ЕУ грант шеме за активно укључивање и запошљивост младих

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, у среду, 20. марта 2019. са почетком у 11:00 у Хотелу Зира (сала Rhodes), (Рузвелтова 35, Београд) одржаће конференцију, поводом почетка пројекта “Подршка Европске уније активном укључивању младих”, на којој ће бити представљена грант шема “Развој иновативних, интегрисаних услуга прилагођених младима и модела активног укључивања“.

 

Пројектом управља Министарство финансија - Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније (ЦФЦУ) и Делегација Европске уније у Републици Србији, док је Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања директни корисник представљене грант шеме.

 

Поред министра Ђорђевића, присутнима ће се обратити, шеф Делегације ЕУ у Републици Србији Њ.Е. амбасадор Сем Фабрици, Државни секретар у Министарству омладине и спорта Предраг Перуничић и помоћник министра у Министарству финансија у Сектору за уговарање и финансирање програма из средстава ЕУ Марко Јовановић.

 

Молимо представнике медија да своје новинаре акредитују (име, презиме, број личне карте) на мејл адресу press@minrzs.gov.rs  до среде, 20. марта до 10 часова.