Министар Вулин у Власотинцу

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања - слика вести

Министар Вулин у Власотинцу

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, отвориће у уторак, 1. септембра 2015. године, у 11:00 сати, у Власотинцу, улица Његошева бб, новоизграђени објекат за услугу Становање уз подршку, подигнут у оквиру пројекта „Успостављање и развој услуге подршке за самосталан живот особа са менталним и интелектуалним потешкоћама у општинама Власотинце и Црна Трава“.


Изјаве за медије уследиће након обиласка.
Министар Вулин ће, након тога, обићи нову зграду Центра за социјални рад за општине Власотинце и Црна Трава (Димитрија Стојановића, бр. 2). Ради се о објекту старог Интерната, који је, уз подршку Краљевине Норвешке, локалне самоуправе и Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања адаптиран за потребе Центра за социјални рад и услуга социјалне заштите за децу и младе са сметњама у развоју, као што су Дневни боравак и Помоћ у кући.
Током боравка у Власотинцу министар Вулин ће се у 11:50 сати, у згради општине (Трг ослобођења, бр. 12), састати са начелником Јабланичког округа, Божидаром Стојиљковићем, председником општине, Мирославом Љубеновићем, директором Центра за социјални рад, Момчилом Игњатовићем, директорком филијале Фонда ПИО у Лесковцу, Марином Манојловић, директором лесковачке филијале НСЗ, Дејаном Станковићем, и начелником Одељења инспекције рада за Јабланички округ, Светланом Марјановић.