Министар Вулин у Геронтолошком центру Кикинда

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања - слика вести

Министар Вулин у Геронтолошком центру Кикинда

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, и директорка Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање, Драгана Калиновић, посетиће у суботу, 27. фебруара 2016. године, у 11:00 сати, Геронтолошки центар Кикинда, Нови дом (Генерала Драпшина, бр. 99), у коме ће лекари Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање вршити специјалистичке прегледе корисника.


Средином прошле године покренута је заједничка акција РФ ПИО и установа социјалне заштите у оквиру које лекари Фонда прегледају кориснике у самим геронтолошким центрима. Тиме се доприноси побољшању квалитета и обима постојећих услуга у социјалној заштити старих и хронично оболелих особа, као и других особа у стању социјалне потребе.
Након облиска, министар Вулин ће се у 11:30 часова, у просторијама Центра састати са начелником Севернобанатског округа, Николом Лукачем, председницом Скупштине општине Кикинда, Александром Мајкић, и директорима установа које су у надлежности Министарства за рад: директором Центра за социјални рад Кикинда, Радиславом Иветићем, директорком филијале Фонда ПИО Кикинда, Велинком Накрајкућин, директорком филијале НСЗ у Кикинди, Јеленом Митровић, и начелницом Инспектората за рад за Севернобанатски округ, Љубицом Оторан Анић.