МИНИСТАР СЕЛАКОВИЋ ОТВАРА ИНКЛУЗИВНИ ЦЕНТАР У СУБОТИЦИ

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Никола Селаковић свечано ће отворити инклузивни центар „Звуци срца - Суботица“, у понедељак 16. јануара  у 13 часова, у Суботици (Улица Владимира Назора бр. 5).  Поред министра Селаковића догађају ће присуствовати и градоначелник Града Суботице Стеван Бакић.   Ово је други клуб овакве врсте у Србији (први је у Београду), који ће особама са инвалидитетом омогућити да се на једном месту информишу, организују радионице и тиме се укључе у ширу друштвену з

МИНИСТАР СЕЛАКОВИЋ ОТВАРА ИНКЛУЗИВНИ ЦЕНТАР У СУБОТИЦИ

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Никола Селаковић свечано ће отворити инклузивни центар „Звуци срца - Суботица“, у понедељак 16. јануара  у 13 часова, у Суботици (Улица Владимира Назора бр. 5).

 

Поред министра Селаковића догађају ће присуствовати и градоначелник Града Суботице Стеван Бакић. 

 

Ово је други клуб овакве врсте у Србији (први је у Београду), који ће особама са инвалидитетом омогућити да се на једном месту информишу, организују радионице и тиме се укључе у ширу друштвену заједницу.

 

Након свечаног отварања и обиласка центра, предвиђене су изјаве за медије.

 

Истог дана, у 14.30 часова, министар Селаковић обићи ће и Геронтолошки центар у Суботици „Дудова шума“ (Улица Алеја Маршала Тита бр. 31).

 

Контакт особа:

Милица Вучковић

064 813 50 73