Државни секретар Станковић на састанку са дипломатским представницима Француске Републике

Државни секретар Станковић на састанку са дипломатским представницима Француске Републике

Читај ми

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић ће, 2. марта 2018. године у 12 часова одржати састанак са дипломатским саветником Министарства одбране и борачких питања Владе Француске Републике задуженим за Мисију обележавања стогодишњице Првог светског рата,  господином Дидијеом Гонзалесом и представницима Амбасаде Француске Републике у Београду: отправником послова, господином Николас Фајеом, пуковником, изаслаником одбране Филипом Делсолом и референтом Фредериком Мартеном-Бујеом.

 

Састанак ће бити одржан у конференцијској сали у просторијама Сектора за пензијско и инвалидско осигурање и борачко-инвалидску заштиту у Београду у Македонској 4.

 

Састанку ће присуствовати и саветник председнице Владе Републике Србије за спољну политику, господин Ђорђе Милошевић, представници Сектора за међународну сарадњу, европске интеграције и  пројекте  и Сектора за пензијско и инвалидско осигурање и борачко инвалидску заштиту Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

 

Теме састанка ће бити обнова Споменика захвалности Француској у Београду и планиране комеморације поводом обележавања стогодишњице од Дана примирја у Првом светском рату у Француској и Србији.