Амбасадор Уједињених Арапских Емирата први пут у Мерошини и Књажевцу са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања

Амбасадор Уједињених Арапских Емирата први пут у Мерошини и Књажевцу са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања

Читај ми

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Светозар Алексов и амбасадор Уједињених Арапских Емирата Мубарак Саид Ал Дахери уручили су предшколској установи ,,Полетарац“ у општини Мерошина техничку опрему у виду компјутера, телевизора и клима уређаја, као и донацију Геронтолошком центру ,,Књажевац“.

 

Државни секретар Светозар Алексов, том приликом је истакао да је сарадњу коју ресорно министарство има са Уједињеним Арапским Емиратима на завидном нивоу.

 

"Министарство, на челу са министром Ђорђевићем, свакодневно се труди да учини све што је у нашој надлежности и моћи како би се створили бољи услови за све грађане, а овог пута смо ту због најмлађих и најстаријих. Знамо да ситним корацима не можемо да учинимо брзо видљив пут који смо прошли, али сам сигуран да ће он бити видљив након неког времена. Министарство одржава добре односе и са истоком и са западом, а ова донација, и остале попут ње, су веома драгоцене", рекао је државни секретар.            

 

Амбасадор УАЕ Мубарак Саид Ал Дахери, који је овом приликом први пут био у овим општинама, рекао је да је његова земља једна од највећих донатора на свету и да настоји да подржи пројекте у многим земљама, тако и у Србији.