Aa

Aa

Март 2018

Директорка Управе за безбедност и здравље на раду са привредницима из Борског округа о важности доследне примене мера безбедности и здравља на раду

Састанак на тему безбедности и здравља на раду одржан је у Неготину 27.03.2018. године на иницијативу Владимира Величковића, председника општине Неготин.

 

ДАН СЕЋАЊА НА СТРАДАЛЕ У НАТО AГРЕСИЈИ

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић ће положити венац и одати почаст поводом обележавања годишњице Дана сећања на страдале у НАТО агресији, 24. марта 2018. године у 12 часова код Споменика деци страдалој током периода НАТО агресије.

Обележавање Дана сећања на 17. Март 2004. године - Погром на Косову и Метохији

Поштоване колеге,

 

Позивамо вас да поводом обележавања Дана сећања на 17. март 2004. године – Погром на Косову и Метохији,

17. марта 2018. године са почетком у 19 часова присуствујете Свечаној академији која ће се одржати на Великој сцени Народног позоришта у Београду.

 

Министар Ђорђевић потписује Меморандум о сарадњи за пројекат „Иницијатива за инклузију“

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, потписаће у понедељак, 19. марта 2018. године, у 11:00 часова, у Сали 368, III спрат, Палата Србија (Булевар Михајла Пупина бр. 2), Меморандум о сарадњи са Немачком организацијом за међународну сарадњу („ГИЗ“) и Националном службом за запошљавање на спровођењу пројекта „Иницијатива за инклузију“.

Државни секретар Др Стана Божовић на уводној конференцији „ПОДРШКА ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ ИНКЛУЗИЈИ РОМА – ОСНАЖИВАЊЕ ЛОКАЛНИХ ЗАЈЕДНИЦА ЗА ИНКЛУЗИЈУ РОМА“

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Др Стана Божовић говорила је данас на на уводној конференцији поводом представљања програма ИПА 2016 „ПОДРШКА ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ ИНКЛУЗИЈИ РОМА – ОСНАЖИВАЊЕ ЛОКАЛНИХ ЗАЈЕДНИЦА ЗА ИНКЛУЗИЈУ РОМА“. Текст њеног обраћања преносимо у целини.

 

Државни секретар Станковић одржао је сасатанак са дипломатским представницима Француске Републике

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић одржао је састанак са дипломатским саветником Министарства одбране и борачких питања Владе Француске Републике задуженим за Мисију обележавања стогодишњице Првог светског рата господином Дидијеом Гонзалесом и представницима Амбасаде Француске Републике у Београду, отправником послова, господином Ни