Aa

Aa

Април 2016

Министар Вулин у просторијама СОС мобинг линије

"Ми треба да будемо на улузи нашим корисницима, а ова телефонска линија је управо начин да се приближимо људима. Они могу да нас питају, било шта из области радних односа, да им се понешто појасни, и свакако да им се помогне", нагласио је Вулин.

Према његовим речима, Агенција за мирно решавање радних спорова

Обележен Дан безбедности и здравља на раду у Републици Србији

Он је поводом обележавања Светског дана безбедности и здравља на раду у Атељеу 212 рекао да су повреде на раду и смртни исходи могли бити избегнути и да су поједина предузећа створила безбедне услове за рад тако да нису имали ниједну смртну повреду.

Министaр Вулин у просторијама СОС мобинг линије

СОС мобинг је заједнички пројекат Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Републичке агенције за мирно решавање радних спорова, чији је циљ да се подигне свест о постојању мобинга и прошири знање о превенцији и заштити од злостављања на раду.

Обележена 98. годишњице смрти Гаврила Принципа


У склопу обележавања стогодишњице Првог светског рата, данас је крај маузолеја са спомен костурницом у Јиндриховицама одржана и државна церемонија полагања венаца и одавања државних почасти српским ратним заробљеницима преминулим у логору Јиндриховци.